24 noiembrie 2016

Alegerile din SUA fraudate ?!

          Mai nou, se zvoneste ca votul din 3 state din America, ar fi fost piratat si doamna Clinton ar putea "smulge" presedintia Americii din mainile lui Donald Trump. Aceasta nu ar avea decat sa ceara sa fie renumarate voturile din statele: Wisconsin, Michingan si Pennsylvania. Se pare ca avocatii electorali si specialistii in calculatoare au facut dezvaluiri importante, referitor la modul de desfasurare al alegerilor prezidentiale in aceste trei state.

       Potrivit publicatiei "New York Magazine", termenele limita pentru depunerea unei cereri de renumarare a voturilor, in Wisconsin este vineri, in Michingan este miercuri, iar in Pennsylvania este luni. Asadar, timpul se scurge pentru Hillary Clinton, iar daca vrea sa faca un ultim efort in lupta pentru Casa Alba, aceasta trebuie sa se miste foarte repede. Suspiciunile de frauda sunt cu atat mai mari, cu cat in timpul alegerilor, insasi Hillary a declarat ca alegerile vor fi "fraudate", admitand ca nu va accepta rezultatul alegerilor.

       Aceste noi informatii, adaugate la cele 1,7 milioane de voturi date de votul popular, i-ar putea da o ultima sansa lui Hillary Clinton de a ajunge la "carma" Americii. Totul depinde de ea, daca va dori sa profite de aceste lucruri sau daca isi va recunoaste inca odata infrangerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu