21 noiembrie 2016

Un altfel de "job"

          In ziua de azi, mai ales la noi in Romania, este foarte greu sa ai un job foarte bine platit. Dar, nu si pentru multi tineri care aleg o "profesie" mult mai usoara care produce foarte multi bani.  Probabil v-ati dat seama ca despre videochat este vorba. In aceasta industrie se castiga foarte bine, zeci de mii de euro pe luna. Videochatul ia amploare la noi in tara. Multi tineri aleg acest "job" care nu il privesc "imoral", ci doar normal. Aceasta munca presupune sa stai in fata camerelor video, sa fii conectat la internet, sa incepi sa te dezbraci si sa te joci cu mintile celor care te privesc.
        Cei care te privesc sunt oameni foarte bogati, carora le plac aceste "fantezii" sexuale sau care din anumite motive sunt mai timizi in viata reala si nu indraznesc sa intre intr-o relatie. Mai sunt si oameni bogati care desi au familie, mai au si alte "fetisuri" virtuale care le fac pe ascuns. Desigur, pentru acest tip de "job" trebuie sa arati foarte bine. Indiferent ca esti fata sau baiat, corpul si infatisarea ta trebuie sa fie de "model", ca sa spunem asa. Mai ales prin aspectul fizic atragi cel mai multi clienti si astfel cresc incasarile, care iti fac "salariul".
        Urmariti aici  un material mai detaliat cu privire la acest subiect. Este un material explicat pe larg si te ajuta sa-ti faci o idee despre ce presupune "arta" videochatului.

2 comentarii: