14 decembrie 2016

Oameni bolnavi sau retarzi ?!

        Cu totii cred ca ati auzit de Barbie si Ken in carne si oase. Da! Ciudatii aia 2 care si-au facut sute de operatii estetice doar pentru a semana cu niste papusi, cheltuind si sute de mii de €. 

De curand, a aparut un alt "personaj" very creepy, dar mai ales dezgustator. Acest om (daca mai poate fi numit om), si-a transformat toata fata in Red Skull. Red Skull este dusmanul lui Captain America, doua personaje care apar atat in benzi desenate, desene animate, cat si in filme.  

Deci... nu pot sa-mi dau seama ce a fost in mintea acestui "om". Sa ajungi atat de departe pentru un personaj din benzi desenate, desene sau filme? Sa-l idolatrizezi asa mult incat, sa-ti distrugi fata aratand pe viata asa?
  
 Individul pe nume Henry Rodriguez din Venezuela, si-a taiat nasul, limba, si-a schimbat forma urechilor, si-a modificat si ochii pentru a arata exact ca idolul sau, Red Skull.  Putin peste 30 de mii de £ a cheltuit barbatul pentru transformarea mult dorita. 

  Iata ca unii dintr-o "pasiune" pentru anumite personaje, au ajuns sa faca obsesie. Dar, obsesia asta nu poate fi numita decat: HORROR !!!


P.S. Acum poate juca lejer in urmatoarea productie Captain America, luandu-i rolul actorului care il interpreteaza pe Red Skull. Sau de ce nu, si intr-o productie horror ar avea "succes".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu