29 noiembrie 2016

Mergi la bal sau la spital

          In weekendul trecut, in Bucuresti, s-au desfasurat mai multe baluri ale bobocilor. La unul dintre aceste baluri a concertat Dragos Nechifor, alias Grasu' XXL. In timp ce artistul se afla pe scena interpretand piesele sale, un tanar din public a facut anumite "gesturi neadecvate". "Nemaisupartand" sa vada acele gesturi rapperul s-a simtit jignit, a coborat de pe scena si i-a aplicat un pumn acelui tanar.







 Cantaretul de hip-hop a postat pe Facebook mesajul de mai sus, dar parerea mea e ca nu si-a cerut scuze, ci a insinuat ca baiatului respectiv trebuia sa i se aplice "acea palma" de acasa. In video-ul de mai jos se observa clar ca nu este vorba de o palma, ci de un pumn adevarat:
Norocul artistului e ca tanarul in cauza nu a depus plangere impotriva lui. Oricum asemenea gesturi sunt iesite din comun. Rapperul trebuia pur si simplu sa-si sustina concertul si sa nu "bage" in seama ce se intampla in public.
      Asadar, aveti grija ce "scandati", ce "gesturi" faceti la unele concerte ca sa nu ajungeti de la bal direct la spital...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu