1 decembrie 2016

27 de ani de sclavie

          Marea sarbatoare a romanilor se desfasoara azi, 1 decembrie in cele mai importate orase ale tarii. In capitala tarii, Bucuresti, manifestatiile si paradele zilei nationale se desfasoara in Piata Constitutiei, iar cele mai importante manifestari au loc, ca in fiecare an la Alba Iulia, locul unde s-au unit Principatele Romane.

 In fine, nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre acesti 27 de ani de dupa revolutia din 1989. In acesti ani, putem spune ferm ca nu s-a schimbat NIMIC! Traim tot printre acei oameni corupti care conduc tara, care practic o fura, care n-ar ajuta un roman la nevoie.
De 27 de ani se tot dau legi, se schimba presedintii, se defriseaza padurile, nu se face ceva folositor pentru binele oamenilor. Atatea schimbari majore ne-au fost promise in acesti ani, incat multi romani sunt "saturati" sa tot auda vesnic promisiuni, astfel incat au "taiat-o" din tara. In loc sa modernizeze spitalele si sa faca mai multe pentru populatia tarii, in special spital de arsi, conducatorii tarii aleg sa construiasca "Catedrala Manturii Neamului" care costa peste 200 de milioane €. Oare cate spitale sau scoli s-ar putea construi pe acesti bani??

Suntem o tara membra UE. Dar aratam ca facem parte din Comunitatea Europeana? Cu siguranta, NU! Facem autostrazi, 2-5 km / an, dar bine ca bani de la Comunitatea Europeana putem primi!.. Marea majoritate a romanilor si-au pus "sperantele" in actualul presedinte Klaus Iohannis, cel cu origini germane. Poza de mai jos il reprezinta:                                    
















     
   Presedintele "neamt" tace si nu face nimic! In toti acesti 27 de ani a existat doar birocratie, coruptie, minciuni, promisiuni desarte, furt, mizerie, etc... si lista poate continua...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu